Goooddd morning beautiful

Mörrn mörrn;)
Fyy fan vad trött jag är, oj oj oj!
Somnade ganska sent igår, vi drog in till stadtsparken och skulle grilla. MEN grillföbud i parken, vilket jag sa innan men men:D Satt där med massa folk som drack( jävligt trevliga människor), lirade fotboll och spexade med diablo:D Dom var riktigt grymma by the way!
Man kan ju faktiskt ha skoj utan pengar:D Idag är det någon slags karneval i stan och de måste jag ju givetvis kolla på;) Sen i morgon så var de afrikansk musik i stan:D Och allt detta skall jag göra nykter:D Inte bara för att jag är fattig utan också för att jag inte pallar alkohol längre;) Tänkte vila mig lite till, sen städa upp här och sen ner till stan och handla lite mat tills ikväll och sen överraska min älskling! Han behöver nog de efter en jobbvecka;) Yeaaah i loovee you beejjjjbeee <3

David & Ida. Sida vid sidaaaa <3

Cigaretter....

Uschhh nu har jag slarvat den senaste tiden, de e inte bra!
 Måste få lite självdiciplin . Vart man nu köper sig en sån?:D
ANDRA AVENYN. Säsongsavslutning, va fan ska man kolla på då?? :(

Thoooohooo...;)

Yes ,yes och yes!!
Vaknade runt sju, halv åtta idag av att David skriker, - Driver du med mig elle???:@ Och jag upp o skriker vad är de, david vad är de? - Fan mjukosten är för helvete två månader gammal. Och då köpte vi den alltså på ICA igår. Faaaaaan vad vidrigt, sånt får ju fan inte hända. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! Så idag ska David gå tillbaka och tjata med dom haha. Är de någon som kan de där så e de min älskade sambo;)

Sen åkte hjärtat till jobbet, men glömmer mobilen så ringer de i den så jag vaknar. De va bebiii;) Sen vaknade jag 2 gången av att min söta vän Madde ringde;) Så kul att hon ringer varje dag faktiskt, glad för de! Real friend <3
Sen har jag diskat, och ordnat med tvätten, sminkat mig och dansat för mig själv inne på toaletten;) Det är en mycket bättre dag idag...;) Ska snart ner till stan tänkte jag och handla resten av handlingslistan och kolla på skor. Fick inte mycket pengar men måste ha ett par nya skor.

NU saknar jag älsklingen, kom hem nuuu!!! Han slutar sex idag:(:(:( boring!


Ne hare göttans alla sötnötar <3