Hemma i Götene =)

Då va man hemma i Götene hos mor & far och hälsar på lite ;) Underbart att komma hem och träffa mina underbara familj... T.o.m Tulle haha. I fredags när vi kom käka vi lite pizza & D öppnade lite presenter. En fin och mysig tröja och ett snyggt armband fick han av mamma, pappa och tulleponken ;) Sen deca vi alla tidigt. Tulle och pappa skulle jobba lite igår så dom behövde ju sömn. Igår vakna jag runt halv åtta, så jag steg upp och fixa frulle tilla mamma mig och D, så halv nio käka vi frulle. MUMMMMSSS! Det är ju alltid godare borta än hemma:) Sen åkte vi till systemet och shopa lite, elle aa jag köpte lite alkohol till brorsan. sen åkte vi och kolla på Annas nya lägenhet, väldigt mysig. och hon är så stooooor NU och söt ;) Sen åkte vi hem till mormor och fikade, och tog fram 100000 sorters kakor som vanligt ;) Min FINA mormor.... Där fick han också paket ;) Sen kika vi på gammla kort från att mormor va 15 och morfar va ung o på moster och morbror. Sen kolla vi i morfars gammla autografhäften. Pretty amazing vad han har lyckats få ihop;) Sen satt vi och kika på kort på morfars gamla butik. Wångdahls tobak och herrartiklar, elle va den hette hahahah=) Sen har mormor en gammal möbel som innehållar Tv, radio och (vet inte vad det heter) men man spelar stenkakor på den iaf;) Och mormor har ju några stenkakor ;) kanske kan få några stycken som blir kvar när hon sålt dom andra=) Nej men möbeln gillade jag inte först med David ville ha den, och jag börjar gilla tanken med. Den är ju fin =) Hmmm jaa sen testa jag att köra bil, vilket jag inte gjort på typ 2 år om inte mer. Men det gick riktigt bra faktiskt. Sen va de hem till mormor igen och träffa moster pia och hennes man claes sen kusin coffe med tjejen och kicki med hennes man. Sen åkte vi hem då blev det öl,vin och fanta när vi spelade pictionary. Jag och David LOSADE! hahaha

Nu ska jag fixa frulle. Idag ska vi till pansarmuseét sen blir det bilbingo. Tuuuuut TUUUT här dka VINNAS =)

Pusshej<3

Mycket att göra...

Nu är det full rulle innan flytten =)
Har jobbat klart för sommaren, och det var riktigt sorligt att sluta :( Meeeeen vi hade en fin dag den sista. Var nere vid Varberg med allihopa förutom 2 ;) Kommer sakna det stället. All go personal och mysiga brukare ;) Meeeeen så är det här i livet. Man möts och man tar farväl. Och FARVÄL är vad vi ska ta av Borås ;) På fredag fyller D 26 så i morgon ska han ha fest. Blir väl utflyttningsfest också ;) Allt och alla ska komma hit, och det ska bli nice. PARTY! Sen ska vi ut o parta en sväng på stan. Sen på fredag bär det av till mor & far för att fira D & kära kusin Kicki som kommer från skottland. Ska bli skoj att träffa henne och hennes man ;) Längeseeeeen nu.
Igår var jag och handlade lite gardiner på KID, var rea 50 % på allt i butiken. Me like! Köpte två par gardiner till våran nya lya sen ett par till min lille bror ;) Han behövde ett par nya, så det får bli en försenad födelsedagspresent =) Ska bli skoj att se hur hans lägenhet ser ut också. Han köpte den i juni tror jag. Jag har ju inte vart hemma på hela sommaren så aa vaa sa en göra?=)
Nu är det ca 2 veckor tills flytten sker. 2 veckor tills jag får träffa min älskade Carro. Då har det gått 6,5 månad sen vi sågs. Och innan de så sågs vi varenda dag då vi bodde ihop hahah. Så de har vart riktigt svårt. MEN nu har jag äntligen min bäste vän i samma stad. Saknar henne så oerhört mkt..
I morgon ska jag baka tårta till min baby, men har inte bestämt vad jag ska ha för gött i tårtan, de får vi la se ;)

Neee nu ska jag borsta håret och måla naglarna så man blir lite snygg i morgon ;)
Hare göttttt.... Pusshej<3


Sätter upp bilder på festen på freeeedag ;)

Kött e gött ;)

Det är därför det blir kött och stekt ris idaaaaaag for dinner;) Älskar´t.
Händer inte så mkt, går i väntanstider bara.... Snart åker vi ;)
Carro älsklingen skulle kommit hem till götene för att umgås med mig, men hon ska jobba tyvärr :/ Men som vi sa, har vi klarat oss såhär länge så klarar vi oss några veckor till ;) Sen bor vi i samma  stad. You n me. =)

Jag & D ska till kyppesjön snart, sen stan sen home... Jobbar min sista dag uppe på krasse i morgon... Sen jobbar jag två dagar till på nolhaga. kommer sakna ;:(