Mycket att göra...

Nu är det full rulle innan flytten =)
Har jobbat klart för sommaren, och det var riktigt sorligt att sluta :( Meeeeen vi hade en fin dag den sista. Var nere vid Varberg med allihopa förutom 2 ;) Kommer sakna det stället. All go personal och mysiga brukare ;) Meeeeen så är det här i livet. Man möts och man tar farväl. Och FARVÄL är vad vi ska ta av Borås ;) På fredag fyller D 26 så i morgon ska han ha fest. Blir väl utflyttningsfest också ;) Allt och alla ska komma hit, och det ska bli nice. PARTY! Sen ska vi ut o parta en sväng på stan. Sen på fredag bär det av till mor & far för att fira D & kära kusin Kicki som kommer från skottland. Ska bli skoj att träffa henne och hennes man ;) Längeseeeeen nu.
Igår var jag och handlade lite gardiner på KID, var rea 50 % på allt i butiken. Me like! Köpte två par gardiner till våran nya lya sen ett par till min lille bror ;) Han behövde ett par nya, så det får bli en försenad födelsedagspresent =) Ska bli skoj att se hur hans lägenhet ser ut också. Han köpte den i juni tror jag. Jag har ju inte vart hemma på hela sommaren så aa vaa sa en göra?=)
Nu är det ca 2 veckor tills flytten sker. 2 veckor tills jag får träffa min älskade Carro. Då har det gått 6,5 månad sen vi sågs. Och innan de så sågs vi varenda dag då vi bodde ihop hahah. Så de har vart riktigt svårt. MEN nu har jag äntligen min bäste vän i samma stad. Saknar henne så oerhört mkt..
I morgon ska jag baka tårta till min baby, men har inte bestämt vad jag ska ha för gött i tårtan, de får vi la se ;)

Neee nu ska jag borsta håret och måla naglarna så man blir lite snygg i morgon ;)
Hare göttttt.... Pusshej<3


Sätter upp bilder på festen på freeeedag ;)

1 A n n a h:

skriven

OKej vad roooliit :) jag hittade presentkort på servera oxo,, hehe låg i mitt rum :PHörde att du kommer i helgen? KRAAM

Kommentera här: