LONDON & SOOOOOL =)

Yes då var resan bokad och betald. Så den 3:e September sticker jag och D till London. Vi ska träffa lite av hans familj. Pirrigt men så roligt ska det bli =) Har aldrig vart i England förut, och vem kan det då vara bättre att åka med än min D? Han har ju bott där hehe =) Så mina förväntningar är ju höga haha! Fish n chips måste man ju bara testa.Och dricka massa tea och gå på Harrods hahaha =)

Idag ska vi ner till JYSK och inhandla lite möbler =) Skoställ och en hylla som jag vill ha i badrummet sen när vi flyttar och det är REA! Kan det vara bättre än så? Nix pix! Jag är ekonomisk av mig.....Jag MÅSTE till Ur & Penn för det är REA där med =) Och jag bara ÄLSKAR smycken =) Och ÄLSKAR REA också för den delen hahaha =) Sen ska vi ner till Beachen och mysa hela dagen. Sen hem och käka och i natt blir det nakenbad hihih=) Nu ska jag käka omelett som min D är GRYMMMMMMAST i världen på att laga. ( Och då har jag ätit det lite varstans i världen =)

Vill bara avsluta detta inlägg med att skriva att jag måste vara den LYCKLIGASTE flickan på den här jorden. Jag har så underbar familj och vänner och underbvar sambo =) Perfect LIFEEEE =) Thank you <3<3<3<3<3<3<3
1 Pega:

skriven

Du är underbar ida..Ja jag vet du har så rätt i det där,man måste våga för att lyckas precis som du ..Ditt hjärta blev krossad många gånger men du gav aldrig upp och nu har du hittat världens underbaraste kille och det förtjänar du ida..Jag är så glad för din skull!

ÄLSKAR DIG

Kommentera här: