Mystiskt?=)

Har legat i soffan i två dagar nu. Hoppas jag blir bättre snart . Uschhhaaa  orka ligga här :/
Min baby är så snäll mot mig iaf och hjälper mig med allt och sköter allt här hemma. <3
Vill bara sovaaaaa, men de går ju inte. Buuuuhuuu tycker rejält synd om mig själv... Vill ha glass hahahah=) men ska ju synda i helgen när vi ska ha inflyttningsfest. FAN vad roligt de ska bli att träffa alla ;) Wooohooo.

I love sesam <3

Mysigt!

Nu sitter jag & baby i varsin soffa och myser framför tven. Ska nog tända ljus i hela lägenheten idag med. Så sjukt mysigt är det. Dricker så gott tea nu att jag inte vill att det ska ta slut ;) Och klockan 20.00 äe det IDOL. Me like <3 Jaaa jaaa jag vet jag borde vart med, men en annan har ju en del att göra hahha :PEN HET DEBATT.
Skall barn behöva dela rum när dom kommer upp i åldrarna? Vad tycker ni om detta? Beror det på om barnen är av samma kän eller går det lika bra om det är pojke flicka?? Välkommen att debattera.


Stockholm .

Jag och Carran ska åka till sthlm för en dag. Och shoppa och bara ha det bra. Ska bli riktigt nice faktiskt. Alltid skoj med heldagar med gumman <3


Jag ska klippa mig med, så man blir ännu sötare ;) hihih måste vara fin på festen på lördag.


GAAAAAAAAAAAAAAAAH jag längtar så otroligt mycket så jag spricker snart. Är så otroligt lycklig. Lyckligare kan du inte bli!