Suprise...

Sitter och filar på en suprise for my man :-) Han har fyllt 27, gått igenom något jobbigt och just för att han är den underbara mannen han är. Så han förtjänar verkligen en suprise när han kommer hem. Men vad?

Vill skämma bort honom TOTALT. Vill att han ska bli riktigt glad. Men å andra sidan har jag 2 veckor på mig att komma på något bra....

How did i get so lucky?? :-)

Jag har verkligen de så bra, så som man bara ser det i film. Massage, han lagar mat, stryker, tvöttar, städar jaa you name it... haha BÄSTA BÄSTA!!!

Har ni förslag så SNÄÄÄÄLLLAAAA, tell me. Barn på 4 månader måste vara med :D

sooov nu bebisen!!!!!!!!!!!

Mammas bebis vill inte sova. Vill inte sitta och mysa med vare sig mormor, morfar eller mamma. Ne helst av allt ska hon stå upp hela tiden.

Testade med ersättning i förrgår men det gillade hon INTE äta och åt inget alls. Tänkte testa eftrsom jag fick för mig att min mjölk e för tunn på kvällen?? Kanske för lite?? Eftersom hon absolut inte vill sova på kvällarna och är riiiiktigt livlig men inget duger?? Whaaaat to do?

I morgon ska de motioneras igen... Jag ger mig inte. Jag ska ner i vikt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ne nu är jag trött och vill se på film, men min lilla sadist vill inte sova...haha


Pusss


Goooood sunny morning :D

Mätt och belåten sitte jag i mina pärons sköna soffa och surfar, sjunger för Keenyah och sneglar på animalplanet :-) Rutinerad mor? hajjemensan, nu kan jag det här! haha

Glömde ju berätta för er att jag gjorde fin éntre in i båten i lördags. Ramlade in i båten och slog mig ( tur att det bara va mor och far som var med ). Men jag har lälst någonstans att om man vill ge ett självsäkert intryck så ska jag göra en färgstark éntre. AND I DID :) Men nu har jag blåmärken på mina stackars ben som Keenyah lyckas trampa på hela tiden... Wonderful!

Igår lagade jag ( som den underbara dotter jag är ) middag åt min mor och far :) Kött, gprgonzolasås,sparris och pasta... Helt OK!!!

Sen tog vi bölaholmsrundan. Gött med lite motion och fick mig en nostalgitripp också. Var alltid och lekte i dom skogarna när jag gick i lågstadiet. Har inte gått där på flera år så det var nice.

Vad ska man då hitta på idag? Funderar på att promenixa fram till Götene och köpa tomatkross och kika lite på Järnia. Sen hem igen och laga mat :) Måste ju tvinga mig själv till lite vardagsmotion. Jag är en jävla LATMASK annars....

Funderar även att anlita far som barnvakt så att jag kan cykla fram och sola solarium. Är sjukligt blek. Pinsamt när David kommer hem från Kenya och har fått sola. Hahahah