Blomkålssoppa

Effektiva och flitiga Idus Pidus Pidonken har varit i farten och städat här hemma hos mor och far. Snäll dotter va? Det är ju jul snart (Tänker på paketen) haha.

Pappa står och lagar blomkålssoppa och jag tycker verkligen om det. Äter det otroligt sällan. Blomkål är en jävligt bra sak. Går att ha till väldigt mycket. Jag brukar ha de i grytor och i nästan alla wok jag gör. Eller bara stuvad blomkål och falisar är också fint. Har inte lagat mat på länge faktiskt. Sist jag lagade mat va pasta och räk-parmesan sås för att glänsa lite här hemma haha.


I morgon ska jag hem till min bror och städa..... TYYYYYST han är värd det. Han har ju lite ont i armen nu efter sin första och super fina tatuering. Jag hade svimmat av smärta eftersom han påstår att det är värre än en förslossning så känns de som om att jag aldrig kommer skaffa mig en. För känner att min smärtgräns gick vid förlossningen haha. Min söta lilla bror.

Still looooooooooking for a car. Ne men de e svårt de där med bilköp. För en som inget kan ;)

I MORGON SKA JAG SLÅ IN ALLA KLAPPAR. Har typ bara köpt till Keenyah ju :/ Men hon är sötast så de e därför.JAG KLARAAAAAA PROVEEEEET- Var bara tvungen att skriva det igen. Det glädjer mig som F.A.N.