Tjo flöööööjt

Jag njuteeeeeeeeeeer av mitt nya liv. Då menar jag inte livet som bantande kvinna utan MAMMA <3. Finns inget bättre än att spendera min tid med min goa söta dotter :-)Förut låg hon i min famn och drömde. Hon skrattade och då jäääävlar fick jag mig en skrattattack. Mammas skrattande bebis :-)

Vi hár nyss vart på promenix och en sväng på Willys. Plockade lite syrener för att ha här inne. LUKTAR LJUVLIGT.... Blev ju så fint väder nu på eftermiddagen :-) me like. Synd bara att min stora älskling inte är hemma.....Men snart har han semester....wiiiihooo Så mkt skoj som väntar... Dop, semester i sthlm och Vaxholm. Åka båt på vänern och sola masssor och njuta av ledigheten:-)

VAD ÄR ERA PLANER FÖR SOMMAREN?


SmyckeJag fick ju en så fin morsdag present av David igår. Och smyckena finns på
www.lifestone.com Finns även massa finr där. Lite dyrt tycker jag men ett minne för livet :-)

Det nya livet

Eller nytt och nytt. Nyttigare i alla fall :-)

Idag är dagen då paret fläsk tar tag i livet haha. Inget godis eller skräpmat och en stor portion motion;) Men det blir lätt för mig eftersom jag har börtjat den nya sporten barnvagnsrace :-)

SÅ FARVÄL KÄRLEKSHANDTAG OCH DUBBELHAKOR (bara jag som har det)hahaa...

Har uppdaterat andra bloggen
www.lovekeenyah.blogg.se. KIKAAAAAAA :-)
Ska bli platt som en planka. Risken att är ju bara att arslet försvinner också dså jag inte har några som helst anlag för ASSSSSS. Hoppas K ärver lite afrikansk rumpa hihihih....