B.a.k.i.s

Ja det är la bara förnamnet på min åkomma :/

Vaknade vid åtta i morse, på brorsans soffa :) Tööööörstig och bakis. Like back in the days haha. Han bad mig hålla käften ett ANTAL ggr men jag kan ju inte vara tyst så jag åkte hem;)


Fortsättning följer...


FREDASMYS!!!!Underbart med massa luft torlad skinka, kätt och salami, ostar, vitlök med mmycket mera.... Åhhh vad gott det var. Sen blev det Idol med pappsen.

Keenyah vílle absolut inte sova inatt. Ne ne hon skulle vara vaken och prata och prata och skratta. Peta i ansiktet och bara skratta och le. Men när jag skulle få henne att sova bara grät hon hahaha... Nu har hon sovmorgon :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig. Senare bär det av till Överby med familjen Wångdahl...David... Me love you!

Fredasmys....

Nu blir det fredagsmys med familjen ;) Eller ja mamma ska åka och jobba natten. Vad blir det för mat? Jag vet inte, hoppas på att pappa lagar mat för då brukar det bli fina grejjor. Och pricken över i:et är IDOL.

I morgon bär det av till Överby, jag har bvestämt mig ;)


Åhhh nu längtar jag efter min älskling. Pratade med honom nyss och han längtade så mkt efter oss så då fick jag ont i hjärtat...

Neeeeh faaan hare gött... PUSS