Men ajjjjeee min arm.

Min arm e öm och jag e skör hahaha... Nej men serisöt så mår min mage inget vidare :/ (inget för känsliga läsare) Men toaletten is my friend today. Hoppas bara inte de e influensa för då dör jag! Jag är som en karl när jag e sjuk, bara gnäller och gnäller... :D

Mamis tjockisboll är ingen tjockisboll. Tösa väger ju inte ens 7 kg. Men hon äter som en tjockisboll. Lik mor sin :D

Är de många av er mammor som hänger på babycafé? Jag gört och de e sköj. Lära känna nya människor. Flrut hade jag bara min darling Carro men nu känner jag litye fler. Carro is my favorite i alla tider men man behöver ha folk att umgås med :D Jag är ju en relativt social människa som ALDRIG håller käften, jag bara pratar, pratar,pratar pch pratar.

I alla fall så funderar jag på att färga håret rött. Så trött på min egna hårfärg. Givetvis va de skoj att se vilken färg man egentligen hade på håret men nu vet jag de så nu blir de R E D.....


Nu ska jag ta mig ett glas öl och sen hoppa i säng med min man (sova)....

 

 

LOVE

 

Nej men hallååå!!!

Jag har skrivit kasst det senaste. Vet inte varför, men har verkligen inget att skriva om. Händer inte allt för mkt i mitt liv.

Idag fick K Vaccin och jag satte in en P-stav så min arm e öm :/ Keenyah är lite gnällig. Mammmmmmas lilla diamant. Vart på fika hos grannen en sväng. Fick mig lite jugge-kaffe ;)

Igår va älsklings Carro här och kolla Idol och i morgon kommer hon igen ;)


MEN ALLTSÅ SERIÖST NU VÅGAR JAG SNART INTE GÅ UT MER.Kollar på efterlyst nu. Är ni inte rädda för att gå ut? Jag är rädd. Jag går inte spåret ensam vare sig det är mitt på dagen eller kvällen jag gör det bara INTE. Kanske är jag löjlig men faa-aaan vad mycket skit det är som händer. Nerslagen och våldtagen mitt på dagen? Jag blir så förbannad och RÄDD!!!! Vad är det som händer?? Ska uppfinna en bubbla som alla kan ha runt omkring sig när man ska ut och gå. Så kan ingen komma åt dig. Fyyy seriöst så blir jag gråtfärdig när jag tänker på allt det här. TRAGEDI!!!!Kollar ni på kungarna av tylösand(heter det så)? Jag gör det och garvar skiten ur mig. Häll-vete-i-en-säck vad sköj! Sörjer dock att Rang åkte hem... Haha I love it. Pinsamt men ack så skoj!


Uppdaterar även KEENYAH- bloggen med bilder idag för en gångs skull :D

Babymassage!

Är det som står på schemat. Mysigt tycker jag. Keenyah vill helst kolla på dom andra bebisarna ;)

Hallå morsor? Lagar ni inte mat till era bebbar? Köper ni smakisar osv? Kanske är det jag och bara jag som står där och skalar, kokar, mixar och fryser in? Snål-mamman Ida haha. Nej men helt örligt så tycker jag de e lite skoj faktiskt. Food made by love liksom ;)

Borde la dra på mig lite färg i fejjan och kanske ett par strumpor och bara invänta att Keenyah vaknar och förgyller sin mors dag. För nu när hon är frisk är hon underbar igen haha ;D

Återkommer när jag har något vettigt att skriva... Eller haha nej jag menar när ja har något att skriva. Vettigt lät de ju inte bli ;)


PUSS