Nej men hallååå!!!

Jag har skrivit kasst det senaste. Vet inte varför, men har verkligen inget att skriva om. Händer inte allt för mkt i mitt liv.

Idag fick K Vaccin och jag satte in en P-stav så min arm e öm :/ Keenyah är lite gnällig. Mammmmmmas lilla diamant. Vart på fika hos grannen en sväng. Fick mig lite jugge-kaffe ;)

Igår va älsklings Carro här och kolla Idol och i morgon kommer hon igen ;)


MEN ALLTSÅ SERIÖST NU VÅGAR JAG SNART INTE GÅ UT MER.Kollar på efterlyst nu. Är ni inte rädda för att gå ut? Jag är rädd. Jag går inte spåret ensam vare sig det är mitt på dagen eller kvällen jag gör det bara INTE. Kanske är jag löjlig men faa-aaan vad mycket skit det är som händer. Nerslagen och våldtagen mitt på dagen? Jag blir så förbannad och RÄDD!!!! Vad är det som händer?? Ska uppfinna en bubbla som alla kan ha runt omkring sig när man ska ut och gå. Så kan ingen komma åt dig. Fyyy seriöst så blir jag gråtfärdig när jag tänker på allt det här. TRAGEDI!!!!Kollar ni på kungarna av tylösand(heter det så)? Jag gör det och garvar skiten ur mig. Häll-vete-i-en-säck vad sköj! Sörjer dock att Rang åkte hem... Haha I love it. Pinsamt men ack så skoj!


Uppdaterar även KEENYAH- bloggen med bilder idag för en gångs skull :D

1 ingrid:

skriven

ja usche, det händer alldeles för mycket skit överallt nu! ner till stan å sådär kan jag gå, men inte spåret här uppe. :/polka te lät spännande! vart kan jag hitta sånt? :)

Kommentera här: