Halloj...

Idag har jag bara slappt, sov illa inte :/ Men nu är jag piggelin igen.

Ska snart äta mat med mina älskade. Mamma, pappa, mormor och Keenyah. Sen ska vi åka till Skövde och shoppili shoppa lite. Julen närmar sig och jag har en del klappar kvar att inhandla. Sen ska jag hem och göra mig i ordning för att sedan ta bussen till Agnes och träffa allt roligt folk. Whoop whoop.

Ja mina kära vänner mer än så har jag inte att dela med mig av idag. Hoppas ni får en din kväll.
Ge mig sooooommmmmaaar. Jag och Keenzan i bärsele när hon va Bäbbish som K själv skulle sagt haha :D

Vad klär sig tjockisar i?

Jag fattar fan inte vad jag ska köpa för kläder. Inte nog med att jag ser gravid ut, det ser ut som någon har slått en planka i bak på mig för rooooompa det har jag ingen :-) Kavaj, linne, leggings och högklackat är typ de enda jag drar på mig när de vankas fest. Jag vill ha klänning och visa mina ben. Antingen får de bli en rumpoperation eller är det någon annan som har något förslag på typ push-up strömpisar? HEEELP ;) Hittade mig iaf ett nytt linne på Gina som jag ska ha i morgon.
Sitter just nu hemma hos min mormor och slöar, medans sessan sover gött på altanen. Har surfat runt på blocket och tradera. Budat hem lite väggdekorer. Hittat lite saker på blocket också. Fan så sköj det är med gammel skit haha;) Har även fått gamla senapsburkar av mormor som är ca 40 år gammla, nu undrar ni säkert va i H*lvete jag ska med dom till? JAG VET INTE.... Kanske kan jag hitta på något fyndigt;)Köpte förresten en spegel på JYSK idag som ska hänga ovanför våran säng i den nya lyan :D


Kass bild men do not blame me, blame JYSK :D haha

Ha en fin torsdagskväll mina kära vänner <3

Onsdag..

Idag har jag och Nenna vart och shoppat. Hittade mig lite partykläder tills på fredag, göööttt.
Inhandlat massa ingridienser tills i helgen. I helgen ska vi nämligen ha familjehelg. Vi ska baka julgodis och bara vara tillsammans. Min favoritsyssla:-)

Idag fick jag verkligen till smaken på köttgrytan, lite för hot för min smak men Mpenzi kommer älska den. Lite ugali till och han kommer älska mig haha. Ni vet väl att vägen till en mans hjärta går genom magen?

På fredag är det personalfest, yeeey. Har ju världens bästa kollegor så kan inte bli annat än trevligt.

Nu ska jag putta lite på Nenna så hon vaknar, hon ligger ute på balkongen i sin vagn o sussar middag. Vackraste som finns <3