Vad klär sig tjockisar i?

Jag fattar fan inte vad jag ska köpa för kläder. Inte nog med att jag ser gravid ut, det ser ut som någon har slått en planka i bak på mig för rooooompa det har jag ingen :-) Kavaj, linne, leggings och högklackat är typ de enda jag drar på mig när de vankas fest. Jag vill ha klänning och visa mina ben. Antingen får de bli en rumpoperation eller är det någon annan som har något förslag på typ push-up strömpisar? HEEELP ;) Hittade mig iaf ett nytt linne på Gina som jag ska ha i morgon.
Sitter just nu hemma hos min mormor och slöar, medans sessan sover gött på altanen. Har surfat runt på blocket och tradera. Budat hem lite väggdekorer. Hittat lite saker på blocket också. Fan så sköj det är med gammel skit haha;) Har även fått gamla senapsburkar av mormor som är ca 40 år gammla, nu undrar ni säkert va i H*lvete jag ska med dom till? JAG VET INTE.... Kanske kan jag hitta på något fyndigt;)Köpte förresten en spegel på JYSK idag som ska hänga ovanför våran säng i den nya lyan :D


Kass bild men do not blame me, blame JYSK :D haha

Ha en fin torsdagskväll mina kära vänner <3

1 Anonym:

skriven

spegel spegel på väggen där.......

2 Anonym:

skriven

plasstfolie

3 Jos:

skriven

Snygg spegel sån har vi med ;) apropå lyft så finns det en extra rumpa som man kan trä på sig. Gå in på stylebytyra.se och kolla ;)

4 TC:

skriven

Du får lägga upp mer bilder från hemmet ju =P Så roligt att se juu

5 Erika:

skriven

Hej! Måste fråga dig vad du hängt upp spegeln med, vill inte riskera att den ska falla ner då den faktiskt väger en del!!

Kommentera här: