Soliga underbara söndag.

Jag och D fick sovmorgon idag. KLOCKAN 11.00 vaknade vi, hajjar ni? 11.00? Det är sovmorgon kan jag lova :) Ställde mig på vågen, som visar 78 kg. Ja ja ja jag ska inte väga mig förens fredag men jag är ju så nyfiken. 1 Kg närmre målet är inte fy skam.


Idag har jag lagat mat åt min kära familj. Eller ja köttfärssåsen var klar så jag kokade bara pasta men jag gjorde en grym sallad till, som jag dessvärre inte får äta utav. Som ni märker tycker jag om att psyka mig själv lite ;)


I Em ska vi åka till min farmor, och det ska bli mys-pys. Hon kommer tro att vi har med oss en annan bebis för hon har inte sett Kennisen sen jul. Igår blev Keenyah princess bless etcetcetc 9 månader. Hon fick en nalle av mig och D, av mormor och morfar fick hon en mysfilt i rosa. Sen fick hon kläöder av min kusin och hans tjej. Och givetvis fick hon en present av min moster.

Det enda neggo idag är att D åker hem men vad spelar det för roll? Har honom ju i huvudet 12/7 resterande 12 timmarna av dygnet är keenyahs;)


I alla fall vi har spelat underbar musik här hemma.....


3 kg

Sorry mina käre vänner för kass updatem, men är hemma hos mor och far oc´h då har jag en jävla massa att göra hela tiden ;)

79 e den nya vikten. Cm kommer i morgon...

7 days...

Jahaaap, det är 7:e dagen som jag äter nutrilette. Det är 3:e dagen som det bränner fett. Och det är torsdag. I alla fall är det en bra dag.


Sitter och äter soppa framför datorn och tven, keenyah ligger och äter välling hos pappsen. Idag ska det sorteras i källare och förråd. Sen ska jag träffa min carris ;)

Har smyg-vägt mig och jag känner mig nöjd, men jag ska fortsätta. I morgon kommer resultaten i bloggen. Har dock inte mätt mig än och det ska bli spännande som faaa-aaaaaan. Känns som att jag är på rätt väh och är taggad till tusen. Förbereda för att äta nyttig kost och motionera bra sen. Afrikansk dans är ett måste. Har alltid velat prova på det. Man vet aldrig vad det blir för dans när vi kommer till Kenya och då gäller det att briljera ;) haha SKOJA!


I morgon bär det av till Götene, och jag gillart verkligen. Träffa mamma, pappa, mormor, och all släkt plus mina fina- ungerbara -söta- älskade- vackra- vänner ;)