Nice day...

Haft en bra dag med mormor, mamma och Keenyah :-) Shoppat, lunchat och shoppat lite till ;) Var även hos moster och man i deras nya slott ;)


Keenyahs nya sulky...

Jag vill ha en ny Bettan:-)

Nu när bilen inte funkar som den ska så har jag ju fått förlita mig på kära bettan (cykeln). Men den är så seg att trampa på ;/ Fördelen är att det blir jobbigare och träningen bättre. Men trots det så vill jag ha en ny bettan;)

Är hemma hos mor och far en snabb visit i Götene, hälsar på släkten lite granna. I morgon ska jag och Keenisen ut i spåret och promenixa. Har inte gått det på evigheter :/ Ska bli nice. Sen blir det jobb hela helgen lång och inte så lite heller.

Jag har fått tatuering i födelsedags present nu ska jag baranbeställa tid och vad jag längtar nu :-)
Veliga jävla människa...

Nui tänker ni - Ska hon blogga eller inte?

Alltså jag gillar verkligen att blogga/skriva av mig av allt som bubblar runt i hjärnkontoret. Men tiden då? Jag har den inte alltid och efter ett tag glömmer jag bort bloggen. Och nu har många frågat varför jag inte bloggat på länge och att det är tråkigt så nu gör jag ett nytt försök.

HEEEEEEEEJ Alla söta :-)

Vilken underbar sommar jag har. Vart i Sthlm och firat min B-day och haft mys med min lilla familj. Har åkt en bit på göta kanal med mamma, pappa och Keenisen. GUUUUD vad spännande det var att slussa. Förut har jag trott att man bara åker sen är det klart, men ne ne ne :-)
Fiska, sola, god mat och bada är vad denna sommaren bestått av hitills :-)


Har dock var en synd hela jag :/ Ätit massa saker som man INTE ska ;) Eller ja en del kan äta de men inte jag för jag går upp ett kilo per godis. Och jag förstår faktiskt inte hur jag kan stå tilla på samma vikt. Kämpar jag som en dåre väger jag samma. Käkar jag som en dåre väger jag samma. Whats wrong with me?? Igår spydde jag som en tok på jobbet och idag mår jag bra igen. BLÄÄÄÄ


Nu blir det lite städ och fix här hemma sen kommer bästa Amal och hämtar upp mig för jobb. Har verkligen ett bra jobb och trivs perfa.

Ha en fin dag alla <3

P.s Jag har ännu en gång lyckats göra sönder våran kamera och den är köpt på ONOFF så de är bara hålla tummarna att man får en ny när dom har konkat :D