Veliga jävla människa...

Nui tänker ni - Ska hon blogga eller inte?

Alltså jag gillar verkligen att blogga/skriva av mig av allt som bubblar runt i hjärnkontoret. Men tiden då? Jag har den inte alltid och efter ett tag glömmer jag bort bloggen. Och nu har många frågat varför jag inte bloggat på länge och att det är tråkigt så nu gör jag ett nytt försök.

HEEEEEEEEJ Alla söta :-)

Vilken underbar sommar jag har. Vart i Sthlm och firat min B-day och haft mys med min lilla familj. Har åkt en bit på göta kanal med mamma, pappa och Keenisen. GUUUUD vad spännande det var att slussa. Förut har jag trott att man bara åker sen är det klart, men ne ne ne :-)
Fiska, sola, god mat och bada är vad denna sommaren bestått av hitills :-)


Har dock var en synd hela jag :/ Ätit massa saker som man INTE ska ;) Eller ja en del kan äta de men inte jag för jag går upp ett kilo per godis. Och jag förstår faktiskt inte hur jag kan stå tilla på samma vikt. Kämpar jag som en dåre väger jag samma. Käkar jag som en dåre väger jag samma. Whats wrong with me?? Igår spydde jag som en tok på jobbet och idag mår jag bra igen. BLÄÄÄÄ


Nu blir det lite städ och fix här hemma sen kommer bästa Amal och hämtar upp mig för jobb. Har verkligen ett bra jobb och trivs perfa.

Ha en fin dag alla <3

P.s Jag har ännu en gång lyckats göra sönder våran kamera och den är köpt på ONOFF så de är bara hålla tummarna att man får en ny när dom har konkat :D


1 Camilla:

skriven

Fatta det som att siba sköter allt nu i stället för on off :D

Kommentera här: