Nya tag!!!

Ja, vi testar något nytt. Jag "fettot" wångis går ju för fan i helvete inte ner :/ Så nu testar jag nåt nytt. Promenad på morgonen innan frullen. Så nu va vi ute och gick spåret. Solen sken och jag blev varm:-)

Nu färgar jag håret och ska sedan åka och bada med Keenisen och Davis ;) Får ta mig några rundor man är ju faktiskt en gammal simmare (Skulle aldrig märkas då jag har världens dåligaste kondis haha).

Sen fortsätter dagen med packning då det bara är några få dagar kvar tills vi blir Skövdebor <3 Nu längtar jag så fruktansvärt mööööe. Men känns sorligt att inte ha min Carro i samma stad, men jag vet att hon alltid finns för mig iaf.


Nu blir jag brunett igen. Brunnet är hett ;) haha

Nu ska jag visa er.

Nu ska jag visa er bilder på saker som symboliserar det nya hemmet :D

 Vardagsrummet..Sovrummet...

(Bilden tagen från Jotex)


(Bilden är tagen från google)

(Bilden är tagen ifrån IKEA.se)

Och massor med dessa ramar i fönster och på hyllor ( Bilden är tagen ifrån IKEA

(Bilden är tagen ifrån Ikea.se)

Hahah ja det var bara liiite av mia ideer eller ja jag har ju flera av möblerna så det blir ju av :-) Kommer bli så sjukligt fint..

Ikväll kommer Carran hit och hänger...

PUSSS hej

Morning.

Fick sovmorgon :) Och nu sitter jag och väntar på frukost och pratar med Keenyah som sitter och äter päron alldeles själv. (Hackat i småbitar i en tallrik). MITT ÖÖÖÖGAAAAA. Eller ja det är liksom svullet under och gör ganska ont.

I morgon kommer Tulle så nu gäller det väl att planera helgen så han inte har tråkigt pojken :D Blir troligtvis utgång på lördag med Carro :D

Nästa helg bär det av hem till mor och far för D ska antingen till Sthlm eller så kommer Sthlm hit hahah :D Ohc då får inte frugan och barnen vara hemma. Its a BIG NO NO :D


Hörs senare folks!! LOVE