Underbara sol....

Gud så härligt att vakna upp till sol och 23 grader varmt. JAG KLAGAR INTE...

Har städat och donat här hemma, vart hos cissi och Annah en sväng och nu hemma igen och laga mat :-) Ikväll blir det grillning med alla sötnosar. Fan vad gött det är med grillat, en öl hade inte heller suttit fel så att säga.

Min enda lediga dag denna veckan så nu passar jag på att njuta. Andra dagen på dagis för Keenisen, mammas stora kicka :DKöpt lite nya saker till hemmet som jag fixat med, bilder kommer;) SÅ skoj att inreda om man har sakerna man vill ha...


Ja ja bla bla bla nu babblar jag. Ha en fin solig dag alla mina sköna bönor :D

Helg i Götene :-)

Nu sitter jag hemma hos mor och far i en stoooor och skön fåtölj och göttar mig :) Träffat halva släkten redan, men det är bara trevligt. Snart ska här kikas film tills vi slocknar.

I morgon blir det släktkalas för hela slanten. Ser fram i mot det och tror det kommer bli riktigt skoj. Först ska jag hitta nåt snyggt att klä på mig för man kan ju inte se ut som hej-kom-och-hjälp-mig ;)Iaf förlåt för kass update meeeen nu har jag ju jobbat igen.. SORRYYYYY, I LOVE YOU BABES... hahahTattoo <3

Magic man eller living art??  Nee nu måste jag beställa tid till tatueringen men jag drar bara ut på det. Vart ska jag gå??


Måste även hitta vilket teckensnitt jag ska skriva :/ Puuuhh, det är svårare än jag trodde ju haha.Denna tatuering skaaaa jag ha :-) Jag bara älskar den... Nice va??=)