I love chicken....

Finn det seriöst något godare än kyckling? Doften får det att vattnas i munnen. En enkel sallad och ett redigt kycklingben så är middagen klar:)


Idag sker det inte mkt. Busat och myst med mina ¨älsklingar nu på morgonen, lagat mat och fixat lite. Ska snart iväg och jobba. Men är ledig ons och tors.

I morgon bär det av till second hand för att kika lite, kan ju hitta världens fynd där...


Hoppas ni får en fin dag..Jag älskar denna människa så högt på jorden. Finns inte ord som beskriver kärleken mellan oss. Me n my Mpenziiiii

Hård helg :-)

Vilken underbar helg jag har haft. Har haft tre av mina fina vänner + respektive på besök. Var även andra också. Har skrattar så oerhört mycket och insett vilka fina vänner jag har ( Alltid vetat) men man tar det så lätt för givet.


Ikväll kommer papa-Keenyah hem <3 Har fixat lite julmys tills oss eftersom ingen av firade första advent. Nu har jag pyntat lite granna i alla fall.


Sitter här och lyssnar lite på daddy yankee och förvånas över vilken rytm en 1,5 åring har. Själv försökte jag visa mina vänner lite dancehall i helgen. Samtidigt som jag är helt inne i detta kommer en granne bakom mig och ser mitt ass rakt i sitt ansikte hahahah. JAG BJUDER PÅ DEN.... Har även lärt mig dansa Shuffel...NOOOOT!!! Jag fatta liksom inte hur man fick till det. Roligt som bara den har jag haft det.


Nu ska jag natta sessan. Ha en underbar kväll <3

Torsdag

Här sitter jag och väntar på att Carolinen ska änlända till SCCHHRYYYD :D


Idag har det inte hänt mycket. Har lagat mat, tvättat och skurat käksgolvet. Promenixat med Ciossi och Joel. Ska bli gött att få tjöta skit med bästa vännen lite granna. Vi har konstigt nog alltid Någon/något att prata om :-)


Ida Sillah- Vi har två st vita sådana men jag vill ha beige/bruna så man slipper se minsta lilla fläck. Planerar ni barn ska ni absolut ha skinnsoffa :-) Varför jag skrev tillbaka här är för jag inte har lösen osv till din blogg :-)


Ikväll nu har vi haft Keenyah och mamma mys. Kollade på ubbe på datorn i sängen ( så länge K ville). Ätit fruktsallad och lekt jage som små tokar runt hela lägenheten. TACK gud för denna gåva jag fått. Tror jag fick ett religiöst moment när K föddes så nu tror jag lite på gud :-)

Aja nu ska jag dra på mig mjukisarna o inta soffläge och vänta på Beda :-) PUUSSS HEEEJ