Förnyelse...

Nu när jag hoppas på att få flytta vill jag göra om lite. Jag har tröttnat på mitt indiska bord och allt vad mörka möbler heter. Nu blir det färgen VIT som regerar i vårt lilla hem. Jag ändrade mig när min älskade pappsen målade om min dop/brudkista i vitt. Jädrans tjusigt. Så nu ska tv-bänken målas vit och bordet säljas. Har även en byrå i gammaldags stil som ska målas om. Jag ska visa er hur allt blir. Spännande för en amatör som mi, men så skoj.


Fint va??=)

Halloj...

Igår sökte jag två lägenheter och vi ska titta på en nästa vecka så nu hoppas jag att vi kan säga - Bye bye RYYYYD ;) Håll tummarna för oss nu.

Igår va K lite sjuk och hänging. Så fick Vaba inatt. Fattigt värre men men är sessan sjuk så är hon. Nu är vi hemma hos mamma i Götene. Ska åka och köpa skor till Keenzan sen. Den nya overallen kom idag yiiipppiii.

Har även färgat håret nu, ska färga det ikväll igen. Less is more är inte min melodi för jag vill ha mkt rödare. Får se hur det blir ;)

I MORGON KOMMER CAROLINE DEN FINE TILL OSS OCH STANNAR TILLS MÅPNDAG EM. WHOOP WHOOP ;)


Keenyahs vinteroverall ;)

Effektiva Ida ;)

Gud vad jag älskar när jag blir effektiva Ida;) Jag hinner så mycket vettigt då. Har rensat ur sessans garderob. Där har vi en bortskämd liten sessa.


Tänkte ge er lite filmtips. Kidulthood och adulthood. Kollade på adulthood i förrgår och blev så glaaaad när mpenzi hade hittat den för jag älskade kidulthood. Se dom.


Dom här är snart mina <3