Matteplugg och städning.

Idag började dagen vid 8.00. Nenna vaknade i natt så hon gjorde oss sällskap i natt. Det märks verkligen när hon sover med oss. En spark där en smäll här och jaaa hon märks :D

Har städat lite här hemma och passat på att plugga massa matte och vet ni vad? DET GÅR BRA NU. Är det en mognadsfråga? Har alltid haft sjukt svårt för matte. Ångest laddat ämne helt enkelt. Men nu tycker jag det är relativt skoj faktiskt :D Fast man ska ju inte säga för mycket innan proven haha.


Idag ställde älsklingen äntligen in crosstrainern i lägenheten så man kan träna på den igen. Va på en promenad med Keenyah förut. Hämta henne från dagis när hon sov så passade jag på att ta mig en powerwalk med henne i vagnen, för vaknar hon är det kört :D Tänkte jag skulle få till några minuter om dagen på crossan.

Dagens lunch blev en räksallad med massa gott och blandat. Sallad är nog bland det godaste som finns, men jag måste HA dressing till men 8 % creme freiche med dill och citron peppar är faktiskt inte farligt och givetvis skippa majjon ;)

 
Ha en fortsatt fin dag

Kommentera här: