Sol

Jag ligger i sängen och kämpar med illamåendet. Har fönstret öppet för att få massa frisk luft för idag vill jag inte må dåligt. Vill njuta av sommaren. Keenyah sover hos mojmoj och moffa, för jag och älskling var på bilbingo igår;)

Efter helgen i Kungshamn känner jag mig nykär igen. Har insett att jag hittat rätt. Känner mig så trygg och älskad av denna lilla fjant;) saknar honom hela tiden. Kan ju vara hormoner, men U vilket fall känns det fantastisk.

Det är så underbart med alla sparkar. Magen växer med raketfart och man känner verkligen att det är en liten bebis där inne. Tur att alla dessa känslor är så underbara, annars hade jag nog gått under.

Ha en fin dag<3

Tältning

Hej...
I helgen var vi nere i Kungshamn och tältade på Wiggersvik camping. Svärmor och hennes vänner, svägerskan och vi. Det var jätte trevligt, men fy fan för att sova i tält när man är gravid. Kissenödig mitt i natten och spysjuk på morgonen. Lördag morgon var jag bara nära på att spy 5 ggr igår var en värre dag men som tur var så kom ju Mackan ner i Lördags så han fick ta hand om kennisen :D
 
Buhuuu börjar tycka otroligt synd om mig själv. Borde jag inte sluta spy nu? Jag vill verkligen återgå till jobbet nu, men det ser ut som att det blir en till läkartid på MVC istället. Det ser alltid så mysigt ut att vara gravi, och JA absolut stundtals är det de. Jag är så glad att alla underbaringar runt omkring mig orkar med mig.
 
Sen har vi fastnat med namnen, vi kan verkligen inte komma överens haha. Får väl se vad som passar när han kommer ut. Finns så många fina namn. Tips på pojknamn?