Tältning

Hej...
I helgen var vi nere i Kungshamn och tältade på Wiggersvik camping. Svärmor och hennes vänner, svägerskan och vi. Det var jätte trevligt, men fy fan för att sova i tält när man är gravid. Kissenödig mitt i natten och spysjuk på morgonen. Lördag morgon var jag bara nära på att spy 5 ggr igår var en värre dag men som tur var så kom ju Mackan ner i Lördags så han fick ta hand om kennisen :D
 
Buhuuu börjar tycka otroligt synd om mig själv. Borde jag inte sluta spy nu? Jag vill verkligen återgå till jobbet nu, men det ser ut som att det blir en till läkartid på MVC istället. Det ser alltid så mysigt ut att vara gravi, och JA absolut stundtals är det de. Jag är så glad att alla underbaringar runt omkring mig orkar med mig.
 
Sen har vi fastnat med namnen, vi kan verkligen inte komma överens haha. Får väl se vad som passar när han kommer ut. Finns så många fina namn. Tips på pojknamn?
 
1 storasyrran:

skriven

Ja stackare. Hoppas spyorna slutar snarast så du kan njuta lite av magen också! Det är svårt med namn, vi har inte heller kommit överens om något ännu!

Svar: Jag njuter av alla sparkar och av att den växer men jag hade nog njutit mer om jag hade fått må bra:D ja du Anna det är inte lätt med namn faktiskt hihih:D
Real love <3

Kommentera här: