NAMN

Hur svårt ska det vara att hitta på ett bra namn till lillen? Alexis, Kelian och Ebbot är några namn vi funderat på. Fast det klart man ser väl vad som passar honom när han väl är här.
 
Idag har vi vart och kikat på bil. Gud så svårt det är. Den ska vara billig att köra, kombi och rymlig. Gör ju inget om den är snygg med haha. Var även på willys och såg pepparkakshus m.m och blev så sugen på julmusik och glögg så det får de nog bli snart. Julklappar ska fixas, man vet aldrig om tiden finns när lillen kommit.
 
Jag såg en video för en stund sen. Åkesson pressas av BBC. Det är verkligen underh¨llning på HÖG nivå. Det är så pinsamt så man skäms på hans vägnar. http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/akesson-hart-pressad-av-bbc/. SE DEEEEEEN!!!
 
Ne nu blir det städning av övervåning och det kan ta tid efters det ska rensas i Kennisens rum och Garderob. Sen blir det matlagning och mys med min älskade unge.
 
PUSS
 
1 storasyrran:

skriven

Ja det är skitsvårt med namn. Vi var inte överens alls! Tobbe "vann" till slut med Nomi och nu känns det jättebra, och jag undrar varför jag tvekade liksom =)

Svar: Man vill ju att det ska passa nu (gulligt) samtidigt funka i framtiden :D Men vi får helt enkelt vänta på plutten och fråga honom:-)
Real love <3

Kommentera här: