Vilken resa

I april tog vi ett graviditetstest och det visade positivt. Hade det på känn då jag redan hade börjat må dåligt på morgonen och mensen hade hoppat 2 dagar. Vi var så glada och bara stod och tittade på varandra en lång stund med munnarna på vid gavel. Det är sådana tillfällen i livet man får känna på ren och skär lycka. 
 
Jobbade ett tag till och spydde lite då och då. Tröttheten var olidlig. Blev sjukskriven och fortsatte att spy mer och mer. Allt luktade illa, alla var äckliga och huvudvärken man får när man spyr galla är inte att leka med. Hur har jag orkat detta sen vecka 6? Undrar hur många timmar jag har legat ner de senaste månaderna? :/ 
 
Även om det är illamående, kräkningar och huvudvärk som jag har kämpat mest med så har mitt psyke inte vart på topp. Har nog gråtit 1006599305689 tårar, fåt lika många vredesutbrott och vart väldigt deprimerad. Det är en oä'ndlig tur att jag har min fina familj och vänner som har ställt upp till tusen när jag inte orkat med dagen.
 
Jag längtar så efter att få vakna upp utan huvudvärk, utan att behöva spy galla och kunna njuta av en god frukost. Jag längtar efter att få bli mig själv. Att få skratta och njuta av livet igen. Nu är det inte långt kvar tills prinsen är hos oss och det känns helt fantastisk att få hålla det lilla livet. Det är liksom belöningen för att man har mått som man har mått.
 
Jag är nu i vecka 37+3 och spydde upp all frukost i morse. Det går nog inte över, men jag har förlikat mig med den tanken. Längtan är så oerhört stor att få se detta lilla mirakel. Keenyah längtar jätte mycket efter att få träffa sin lillebror. 
 
Puuhh det var skönt att skriva av sig lite, Markus brukar ju annars vara min "klagomur" men han kan få andas ut idag. Att han orkat förstår jag verkligen inte, men han har stått vid min sida i vått och torrt. KÄRLEK..
Finns ingen jag älskar så mycket på jorden som denna lilla flicka <3
 
1 storasyrran:

skriven

Ja jösses! Men snart är han här och då får vi hoppas du mår mycket bättre! Kram!

Svar: Ja det får vi verkligen hoppas. Så längtan är ju dubbel tills han är här :-) Hur går det med er lilla docka då? Kram
Real love <3

Kommentera här: