Livskvalité

Har haft en trevlig helg. Keenyah tjata till sig att få sova hos Berit i fredags så det fick hon;-) Vi andra åkte till mamma och pappa och åt massa gott bl.a. Varm brietårta med nötter, muuuuums.

Igår var jag halvdöd hela dagen och på kvällen var Kennis hos mommo och moffa och mackan ute med grabbarna så jag och Alexius fick mysa själva. Men det blev inte mycket mys då bebis mest skrek. Vi somnade 04.00:/ så jag var rätt då död när vi idag skulle på utflykt med grannarna. Vi åkte till kårtorp för att titta på kossorna;) mysigt men väldigt kallt. Nu på kvällen var Berit, Ica och Frida här. Barnen fick så fina paket;)

Nu sover alla så det ska jag med göra . 


Saknad

Idag var min bästa vän här. Vi har inte setts sen i somras. Vi bor på samma gata så det är inte avståndet son har gjort att det blivit så. Det var mycket annat. 

Det var så otroligt skönt att få prata som vanligt igen. Det var spm om vi sågs igår. Det är så man vet att man verkligen  är vänner. Vi har vart vänner i många år och alltid funnits för varandra och hittat tillbaka till varandra. 

Finns ingen på jorden som förstår mig som hon gör. Älska <3 

 

Snurrigt!!!

Sov ganska kasst inatt. Låg och tänkte på allt. Klänning, träning, ringar, tvätten och mycket mer. Jag har fortfarande inte smällt tanken på att vi ska gifta oss. 

Det ska bli sjukt roligt att planera ett bröllop. Jag vill ha ett litet med mina nära och kära. Kyrka eller vart det bu blir vet jag inte. Det enda som är viktigt är att M säger JA den dagen också;)

Nu i em blev vi bjudna på middag hos mammsen och pappsen. Kom nyss hem så det blev lite senare än tänkt. Vilken tur vi har som har dom så nära oss. Det är så familj ska vara. 

Nu sover båda små grisarna och jag ska  invänta min blivande man;-)

Puss