Heja mig!:)

När jag träffade Keenyahs pappa vägde jag betydligt mindre. Flyttade till honom i Borås och gick upp ca 20 kg. 
Folk frågar mig om jag tampas med mina gravid kilon, men det gör jag inte. Det är tur för mig att jag inte lägger på mig av att vara gravid. Givetvis har jag fått degmage och slappare mage och så. Men tyvärr har jag slarvat och ätit mig till den tjockis jag är idag. Efter att jag fick Keenyah gick jag ner 10 kg och hade då bara 10 kg kvar men blev LAT. Fortsatte att äta massa skit och min motion var NOLL.

Denna gången SKA jag lyckas. Denna gången ska jag förändra mitt liv. Denna kampen ska jag vinna. Det kan låta löjligt och en del tror kanske att detta är gjort i en handvändning. Men det är inte den fysiska biten som är jobbig utan den psykiska. Jag ska aldrig hamna där igen. Aldrig ska jag väga så mycket, aldrig ska jag se ut så, aldrig ska jag höra så mot mig själv. Jag lever bara en gång och jag vill känns mig nöjd.

Det handlar givetvis om utseende, men mest om hälsan och om ork. Jag ska orka att vara en bra mamma.

Jag har i alla fall tagit tag i livet och sen dess har jag minskat 4 cm i midja. Grattis till mig.

Jag är ingen person ( vad jag vet) som vill hänga på gymet så jag har börjat promenera. Det är så jävla gött och ger mig en inre ro som jag inte kan beskriva. Att börja dagen med en promenad gör gott.

Heja heja mig. ( vem kan stoppa mig när jag rullar fram?) hahaha
1 storasyrran:

skriven

Härligt!
Om du vill promenera på kvällarna så hänger jag gärna på!

Svar: Ja det vore trevligt;)
Real love <3

Kommentera här: