LONDON & SOOOOOL =)

Yes då var resan bokad och betald. Så den 3:e September sticker jag och D till London. Vi ska träffa lite av hans familj. Pirrigt men så roligt ska det bli =) Har aldrig vart i England förut, och vem kan det då vara bättre att åka med än min D? Han har ju bott där hehe =) Så mina förväntningar är ju höga haha! Fish n chips måste man ju bara testa.Och dricka massa tea och gå på Harrods hahaha =)

Idag ska vi ner till JYSK och inhandla lite möbler =) Skoställ och en hylla som jag vill ha i badrummet sen när vi flyttar och det är REA! Kan det vara bättre än så? Nix pix! Jag är ekonomisk av mig.....Jag MÅSTE till Ur & Penn för det är REA där med =) Och jag bara ÄLSKAR smycken =) Och ÄLSKAR REA också för den delen hahaha =) Sen ska vi ner till Beachen och mysa hela dagen. Sen hem och käka och i natt blir det nakenbad hihih=) Nu ska jag käka omelett som min D är GRYMMMMMMAST i världen på att laga. ( Och då har jag ätit det lite varstans i världen =)

Vill bara avsluta detta inlägg med att skriva att jag måste vara den LYCKLIGASTE flickan på den här jorden. Jag har så underbar familj och vänner och underbvar sambo =) Perfect LIFEEEE =) Thank you <3<3<3<3<3<3<3