Hej igen :-)

Det var ett tag sen jag skrev nu. Har liksom inte haft tid att skriva här. Jobbar, pluggar, festar , är mamma och umgås med alla nära och kära. Men nu fick jag ett litet infall att skriva ett stycke.

Som sagt jag jobbar, och har nu fått förlängt tills februari whoop whoop. Känns bra då jag älskar jobbet. Pluggar matte igen. Fick ju sluta plugga genom AMS då jag fick anställning. Men måste ju få upp betyget.

Jag och K har vart hos min mormor sen i lördags, förkylda båda två. Ätit ljuvligt god hemmalagad mat som min älskade mormor har lagat. Finns ingen mer underbar kvinna. Och Keenyah älskar henne med. I lördags hade pappa 50-års fest o då va de feeeest i parken vill jag lova.. Puuuhh vad jag mådde i Söndags.

Har aldrig haft något direkt intresse eller hobby men nu vet jag vad jag tycker om att göra. Jag tycker om att göra saker fina. Det vill säga pyssla, måla och fixa. Köpt några saker på Second hand som jag håller på att måla om. Dessa saker ska pryda våran nya lägenhet och dom blir alldeless underbara. (bilder kommer inom kort).

1,5 månad ungefär tills vi flyttar och det ska bli skönt att slippa en ner klottrad, nerpissad och sönderrökt trappuppgång. Ska även bli skönt att slippa höra vad grannarna kollar på för kanal;) Men det bästa av allt är att K kan gå kvar på samma dagis.

Nu börjar det hända grejer med sessan. Hon pratar massor (mest härmas hon). Idag va vi ute och letade i skogen efter kottar. Då hittade hon en och skrek GOTTE :-)

Ca 4 måander kvar tills vi reser till Kenya och träffar GOGO (Keenyahs farmor) LOVELY. Längtan är stor med tanke på vilket pissväder vi har.

Jag ska även börja uppdatera Keenyah bloggen igen, har fått den önskan av några. Och för er som vill ha lösen och användarnamn e de bara att fråga :-)

Nu blir det Tacos och mys med min stora älskling som jag inte sett sen i Söndags... Love is in the aiiiiiir <3


Jag hemma hos min Madde för några helger sen.

Kommentera här: