Tisdag

Yellow:-)
 
Idag har jag tanterna här. Tanterna är min mormor och farmor:) Dom röjer i min trädgård. Dom är helt fantastiska. Inte nog med det så har dom med sig massa mat till oss. Ja bättre farmor och mormor kan man då inte ha.
 
Idag har jag en relativt bra dag. Har bara mått skit fram tills 14.00 och då tog jag och kennis oss en tupplur, väldans skönt.
 
När jag väl mår bra så är jag så lycklig och tar verkligen vara på varenda sekund, och älskar verkligen livet, familjen och mitt UNDERBARA hus <3 Jag är en rik flicka med allt detta i mitt liv. I am blessed <3 Jag saknar dock mitt jobb som bara den.
 
Tiden går sakta när man bakar bulle/bullar? Ja för vi vet ju inte hur många bullar som ligger i min ugn. Vi har ju tvillingar på bådas sidor så en vet aldrig. Blir bra med vad som. Nu har vi i alla fall börjat spåna lite på namn, men är väl inte jätte överens. Men jag bestämmer ju ;) Lily tycker iofs båda om. Sen letas det ju barnvagn och det var väl tur att vi började leta nu för det kommer att ta tid. Där är vi absolut inte överens och jag som andra gångs barnvagnsförare tycker ju att jag har mer att säga till om;) Men till slut blir det nog en emmaljunga.
 
Solen skiner och jag mår bra så LOVE LIFE. Hej svejs...<3
1 Ingrid - Mamma till två sessor:

skriven

skönt att du får må bra ibland iallafall! Hehe Lily var det enda vi kunde komma överens om också, så det fick det bli till lilltjejen :)

Svar: Ja Lily är otroligt fint tjejnamn. Men nu får jag leta pojknamn, tycker det är mkt svårare:( hehe
Real love <3

Kommentera här: