Ultraljud

Igår var det dags för ultralju. Innan hade vi bestämt oss för att inte kolla kön. Eller ja Mackan skulle inte kolla kön, jag ville. Jag fällde en kommentar till barnmorskan i stil med - Fantastiskt att man redan kan se kön. Då svarade hon- Ja jag har redan sett vad det är för kön, vill ni veta? Och då blev Mackan för nyfiken. It´s a BOOOOOYYYY <3 Nu får jag en prins och jag hat en prinsessa. Men sen är det ju de där med pojknamn. KOM MED FÖRSLAG. Elton ligger högt hos mig just nu. Kelian är ju som alltid ett favoritnamn, men jag vet inte :D Vi ska tillbaka på torsdag och titta på hjärtat igen, för den lilöle fisen lågg så ihopkurad att hon inte fick den bilden hon ville ha. Sånt här gör mig nervös men det är säkerligen inget iaf. Jag är så lyyycklig, jag ska få en son.
 
Kom med massa förslag på namn för jag tycker detta är jätte svårt:/
 
Annars mår jag som vanligt. Är strax i v 19 ( vi blev framflyttade 4 dagar)och spyr som förut. Är lika trött och huvudvärken är den samma. Jag är inte gjord för att vara gravid. Men snart halvlek så det är la bara att stå ut.
 
På schemat idag står städning. Fyller ju 27 hela år på fredag och eftersom jag får ta 524575825 timmar på mig till allt så är det lika bra att börja nu. Ha vila pauser, spypauser och sovpauser. GE MIG MITT LIV TILLBAKA...

Kommentera här: