9 dagar

Det är alltså endast 9 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Jag känner mig stressad. Köket är inte klart, väskan är inte packad och källaren ser ut som SHIT!!!! Men han är välkommen som sagt :-)
 
Idag är som vilken annan dag i graviditeten. Illamående, trötthet och huvudvärk. Har lämnat lillan på dagis och hämtat paket på posten. Lillan har fått paket från Kenya och hon kommer bli så glad. Senare idag ska hon klippas äntligen. Lilla trollet <3
 
Vädret är grått och väldigt trisst. Skulle behöva sol nu varje dag fram till förlossningen. Jag HATAR November månad egentligen. Finns inget bra med den. Man skulle ha en resa inbokad i November varje år. Grå, mörk och obehaglig månad. Nu kan jag inte hata November lika mkt längre :-)
 
Jag börjar bli nervös för förlossningen. VARFÖR? Första gången visste jag ju inte vad jag hade och vänta mig men nu vet jag. SMÄRTA haha. När det väl är igång så är det nog inga problem.
 
 
1 storasyrran:

skriven

Nej man undrar ju varför man gör om det när man tänker på smärtan. Men det är ju för att man får belöning för det! Ont gör det, men det går snabbt över! Lycka till! Snart är det dags!!

Kommentera här: