Ska du stanna länge till elle??=)

NU får du allt ta och komma ut till din lilla familj som väntar på dig. Inatt trodde jag att det var dags. Vaknade runt 01 tiden och var klarvaken. Låg länge och kände efter men inget, så jag somnade om. Vaknar 05.30 och har så ont i magen. Magen brinner av alla sura uppstötningar och spyan sitter i halesen. Upp på toaletten och är jätte dålig i magen, sen spyr jag så jag vänder ut och in på hela magsäcken tror jag. Maginfluensa? Ätit något dåligt? Jag har inte spytt mer idag, men därimot har jag besökt toaletten ett antal ggr. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!
 
Idag har M och K vart iväg hela förmiddagen så jag fick vila upp mig. Mina söta tanter har vart här idag och slitit som vanligt :D Vi har ätit kycklingrulle och nu är tanterna med lilla Kennisen på Bamsegympans avslutning. Finklänningen på och så stolt var hon när jag släppte av dom. Denna lilla underbara flicka gör mitt liv så värt.
 
Nu sitter jag i storarummet och lyssnar på när min underbara Markus grejar i köket. Jag sitter och känner efter men ne inget nu heller. Ska man känna nåt innan? Ja alltså jag vet ju hur riktiga värkar känns. Fy nu är jag trött på att vara såhär.
 
 
Mammas lilla nyponros <3 Här var hon inte stor;)
 
 
 

Kommentera här: