Sömnbrist

Puuuuh detta med sömnen är verkligen jobbigt nu. Somnar sent och vaknar tidigt runt 05.00 och kan inte somna om. Resten av dagen tampas jag med illamående och huvudvärk. Det är fan i mig inte glammigt att vara preggo. Jag skrubbar mig själv varje dag för jag fått för mig att jag luktar illa, men enligt Markus gör jag inte det. Tycker även att alla andra också luktar illa. Inget illa menat. Jag har ett JÄVLA luktsinne i vanliga fall men nu är det övernaturligt. 
 
Jag har samma cravings som jag hade med Keenyah. Lukten av sköljmedel, bensin och allt annats sånt. Luktar på sköljmedel varenda dag. Bensin därimot låter jag bli haha. Så sjukt men tanken av en skitig bilverkstad gör mig galen ( Inte sexuellt) hahahaha. Allt som går att smula sönder är underbart att greja med. Gips, diskmaskinstabletter. Varför får man såhär? Är det inte så sjukt? 
 
Igår var jag hos MVC och äntligen har plutten fixerat sig. Låt det nu inte dröja för länge. Längtar ihjäl mig så efter Ebbot? Aleksi? Kelian? Ehh de där med namn är överskattat han får heta lillebror :-)
 
Ne om man skulle passa på att sova lite medans lillan är på dagis och mannen är på jobbet. Jag blir verkligen grinig och stör mig på allt om jag inte fått sova. Annars anser jag mig själv vara en glad prick men just det förstör mina dagar.
 
Pratade lite med en kär vän igår. SAKNAR.. Bor iofs bara 2 mil ifrån varandra så det är ju gansla lättlöst <3

Kommentera här: