Gomorron;-)

Eller är det mitt i natten? Här hemma vet vi varken ut eller in längre;) Jodå min lille fis somnar runt 23 varje kväll äter lite vid 03 och lite vid 05-06 sen sover vi till 9-10 om vi inte ska någonstans. Han är lik både sin mamma och syster med att sova. 

Jag är vrålförkyld fortfarande så ingen större motion gjord i veckan. Igår tappar jag rösten stundtals och det var nog Gud som gjorde Macksn en tjänst. Höhö

Igår var jag i stan med min älskade mormor. Gud vad jag älskar den människan , även fast hon är den segaste att ha med sig i affärerna. 
På kvällen besökte vi Åsa, Jocke, Alice och lille Wille i deras ny hus som jag blev förälskad i;) Där kommer dom få det fint .

Fredag idag och hjärtat slutar tidigt så han ska ta Kennis till badhuset och jag och lillebror ska städa huset under tiden. Sen blir det bara massa mys hela helgen. Jag är så glad över min lilla familj och för att vi får må så bra . 


Jag älskar dessa barn så oändligt mycket. Ni har verkligen förgyllt mitt liv. Utan er vill jag inte ta ett andetag. Känns lite som man klurst ut gåtan om livets mening nu;) <3

Kommentera här: